Szilágyi István május 3-án távozott az élők sorából, temetésére ma kerül sor. Az özvegy nagyon szeretné, ha fia is ott lehetne a temetésen, de Péternek esze ágában sincs elmenni. 

Szilágyi István színész tragikus körülmények között hunyt el, a gyanú szerint saját fia végzett vele. Temetésére ma kerül sor, özvegye szeretné, ha fia is ott lehetne, de a Blikk információi szerint Péternek esze ágában sincs elmenni. 

Szilágyi István fia nem akar elmenni apja temetéséreFotó: Koncz Márton - Origo

"Péter fejében meg sem fordult, hogy ott legyen a temetésen. Nem is kérvényezte a lehetőségét, valójában nem akar ott lenni, nem akarja látni, amikor az apja hamvait beteszik a földbe. Egyszerűen nem érdekli az egész. A helyzethez képest rendben van. Kezelik, kiváló szakemberek foglalkoznak vele, és Péter egyre többet beszél arról, mi és miért történt azon a végzetes napon" - mondta egy ismerős. Az özvegy testvére viszont ott lesz a szertartáson. "A nővéremmel nem volt mindig zökkenőmentes a kapcsolatunk, ahogyan Pistával sem. De annyit megérdemel, hogy ott legyek a temetésén. Talán a legjobban pont Pétert sajnálom ebben az egész történetben..." - mondta Sarolta.