Exatlon: Derzsi Viki számára véget ért a játék

derzsi viki TV2 vetélkedő Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Viki és Dorci párbaját sokáig nem fogják elfeledni a nézők. A lányok keményen küzdöttek, ám Viki számára most az Exatlon véget ért. 

Tegnap már igen komoly tétje volt minden egyes megmérettetésnek az Exatlon játékosai számára, ugyanis a tét a TOP 3-ba jutás volt. Derzsi Vikinek és Pap Dorcinak ez több szempontból is nehézségeket okozott, például azért, mert csapattársakként és barátnőkként kellett egymással küzdeniük.

Mint kiderült, Viki korábban azt mondta, nem is akar részt venni ebben a versenyben, de Dorci unszolására a szőkeség mégis állta a sarat - nem is akárhogy. Egy darabig fej-fej mellett haladtak, valódi küzdelem volt az övék, ám végül Dorci bizonyult ügyesebbnek.

A lányok könnyekkel küszködve búcsúztak egymástól, Viki pedig sírva távozott a játékból. Vikit nem most láttuk először sírni, utoljára akkor volt ennyire elkeseredve, amikor Novák Zalán beletiport a lány lelkébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.