Erről hazudnak a legtöbbször az emberek a közösségi oldalakon

Forrás: Origo -
Facebook hazug hazugság Instagram közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy új statisztika fényt derített arra, miről hazudnak a leginkább az emberek.

Nem mindig felel meg a valóságnak az, amit az emberek a kirakatba tesznek. A közösségi média oldalakon mindenki a legjobb formáját mutatja: a legboldogabb pillanatokat, legszebb nyaralásokat és legfinomabb ételeket osztják meg.

De vajon mi az, amiről a legtöbbet hazudnak az emberek?

A Facebook és az Instagram az a két platform, ahol a legtöbb hazugságot láthatjuk.Végül is érthető, hiszen ezen a közösségi oldalon található meg a legtöbb ismerősünk, és leginkább előttük szeretnénk azt mutatni, hogy az életünk egyszerűen tökéletes. A statisztika alapján a leggyakoribb hazugság, amit az emberek állítottak magukról online, az volt, hogy nem saját fotót töltöttek fel. Egyszerűen letöltöttek egy képet, vagy egy tájról készített fotót osztottak meg azzal a szöveggel, hogy milyen csodálatos helyen jártak. Ezt szorosan követte a párkapcsolati élet, sokan füllentik például azt, hogy kapcsolatban vannak, miközben épp egyedülállók. Ennek a fordítottja is igaz, sokan elrejtik azt, hogy kapcsolatban vannak, amikor ismeretlenekkel csevegnek online. Szintén gyakori hazugság, amikor feltöltenek egy fotót a konditeremből, és azt állítják, hogy hetente legalább háromszor leugranak edzeni, holott akkor jártak ott először.

Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.