Ezen veszett össze Meghan és Katalin hercegné

Forrás: AFP/Ben Curtis -
Meghan Markle brit királyi család Katalin hercegné viszály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin és Meghan már a kezdetek óta nincsenek jóban, ám azt eddig senki nem tudta, mi is történt közöttük pontosan. 

Ahogy azt megírtuk, Katalin és Vilmos már eleve neheztel Harryékre, amiért kiváltak a királyi családból, hiszen így sokkal több feladat hárult rájuk, vagyis még kevesebb idejük marad egymásra és a gyermekeikre. Egy bennfentes információi szerint Vilmosék kifejezetten önző lépésnek tartják Harry és Meghan cselekedetét.

Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang

Most azonban az is kiderült, mi az a régóta fennálló ellentét Meghan és Katalin között. Állítólag 2 évvel ezelőtt kezdődtek a gondok, egész pontosan Meghanék esküvői főpróbáján.

"Fülledt, meleg volt az esküvő főpróbájának napján, Katalin és Meghan pedig azon kaptak össze, hogy viseljenek-e a koszorúslányok harisnyát, vagy sem. Katalin úgy gondolta, az illem miatt viselni kellene, Meghan azonban pont az ellenkezőjét gondolta" - írta meg egy bennfentes szavait a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.