Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy a férfi volt felesége miatt döntöttek a válás mellett?

házasság Mary-Kate Olsen válás megcsalás Olivier Sarkozy kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legújabb hírek szerint Mary-Kate Olsennél férje volt felesége volt az utolsó csepp a pohárban.

Májusban robbant a hír, miszerint Mary-Kate Olsen és francia származású üzletember férje, Olivier Sarkozy felbontják öt éve tartó házasságukat. Az egykori gyereksztár már áprilisban be akarta adni a válókeresetet, azonban visszautasították a koronavírus-járvány miatt. Később sürgősségi eljárást kért,hogy minél hamarabb életbe lépjen a házassági szerződés rá vonatkozó része, és ne kelljen azonnali hatállyal elhagyni közös otthonukat.

A válásnak több oka volt, de az utolsó csepp a pohárban Olivier Sarkozy volt felesége, Charlotte Bernard volt, ugyanis az üzletember úgy döntött, hogy a járványra való tekintettel gyermekeit, édesanyját és volt feleségét is Bridgehamptonban található otthonukba költözteti - írta meg a Page Six.

Bár Mary-Kate imádta férje gyermekeit, azt már nem tudta lenyelni, hogy a volt feleség is velük együtt éljen. Egy másik forrás arról számolt be, hogy Mary-Kate és Olivier a gyermekkérdésben sem értettek egyet, Olsen ugyanis szeretett volna kisbabát, de a nála 17 évvel idősebb férfi már nem.

Forrás: AFP/Getty Images/Monica Schipper

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.