Exatlon: Állítják, szerelembe esett Szabó Dorka és Tóth Dávid

TV2 szerelem Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyengéd szálakat feltételeznek Szabó Dorka és Tóth Dávid között. 

Egyre több az izgalom és a dráma az Exatlon háza táján. Ahogy tegnap megírtuk, Derzsi Viki könnyekkel küszködve távozott a műsorból, miután barátnője, Pap Dorci legyőzte őt. Még magukhoz sem tértek a nézők a történtek után, máris itt a következő meglepetés:

Szabó Dorka és Tóth Dávid között több van, mint barátság?

A nézők legalábbis ezt feltételezik, még pedig azért, mert szerintük a két versenyző viselekedése nagyon árulkodó. Ahogy beszélnek egymásról, ahogy ölelik a másikat, mintha többről árulkodna, mint barátság.

Szabó Dorka, Tóth Dávid, Exatlon Forrás: TV2

„Úgy veszem észre, hogy Dorka érez valamit Dávid iránt, már többször feltűnt, ahogy nyilatkozik és az ölelés is, mintha érzelmes lenne" - írja a Ripost.

Dorkát nyilván nagyon megviselte, hogy kedden Dávid is kiesett a játékból, és valószínűleg a nézőket is, ugyanis a híres kajakos hodít a hölgyek körében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.