Schobert Norbi nem tűri a rosszindulatú kommentelőket

tiltás Update Diet Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi létrehozta az első magyar fitnesz közösségi felületet, ahonnan azonnal kitiltja a nem kívánatos személyeket.

Az Update Diet nevű applikáció segítségével olyan barátokat gyűjthetünk, akik szintén diétáznak. Schobert Norbi hozta létre ezt a közösségi felületet, ahol minden az egészséges életmódról szól.

"Első pontként mentort lehet választani: Rékát vagy engem. Napközben üzenetekkel segítjük a felhasználókat, akik az applikációban vezethetik az étkezésüket, így látják, hogy napi hány gramm szénhidrátnál járnak például, de ugyanúgy a súlyukat is kontrollálhatják. Mindennap fejlesztjük a felületet, eddig nyolcvankétezren töltötték le. A legjobb benne, hogy a felhasználók egymást is tudják motiválni tanácsokkal, üzenetekkel, hozzászólásokkal, vagy ha úgy tartja kedvük, megoszthatják a számukra bevált recepteket. Teljesen ingyenes, ez az a felület, ami politika-, reklám- és erőszakmentes.

Nem kell félni a negatív, rosszindulatú kommentektől sem, mert aki bántó szándékkal és megengedhetetlen stílusban lép fel a csoport bármely tagjával szemben, azt gondolkodás nélkül kitiltom"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.