Schobert Norbi létrehozta az első magyar fitnesz közösségi felületet, ahonnan azonnal kitiltja a nem kívánatos személyeket.

Az Update Diet nevű applikáció segítségével olyan barátokat gyűjthetünk, akik szintén diétáznak. Schobert Norbi hozta létre ezt a közösségi felületet, ahol minden az egészséges életmódról szól. 

"Első pontként mentort lehet választani: Rékát vagy engem. Napközben üzenetekkel segítjük a felhasználókat, akik az applikációban vezethetik az étkezésüket, így látják, hogy napi hány gramm szénhidrátnál járnak például, de ugyanúgy a súlyukat is kontrollálhatják. Mindennap fejlesztjük a felületet, eddig nyolcvankétezren töltötték le. A legjobb benne, hogy a felhasználók egymást is tudják motiválni tanácsokkal, üzenetekkel, hozzászólásokkal, vagy ha úgy tartja kedvük, megoszthatják a számukra bevált recepteket. Teljesen ingyenes, ez az a felület, ami politika-, reklám- és erőszakmentes.Nem kell félni a negatív, rosszindulatú kommentektől sem, mert aki bántó szándékkal és megengedhetetlen stílusban lép fel a csoport bármely tagjával szemben, azt gondolkodás nélkül kitiltom" – árulta el a Borsnak Schobert Norbi.