Vitray Tamás ismerőse kitálalt Kállay Boriról

Forrás: Youtube/Hír TV -
Kállay Bogi Vitray Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kállay Bori, Vitray Tamás volt felesége igazi díva.

Az operett ikonikus nagyasszonyai Oszvald Marika, Lehoczky Zsuzsa, és Kállay Bori. Egy megbízható informátor, aki mindhárom hölggyel dolgozott, kitálalt a Best magazinnak.

"Természetes, hogy mindegyikük a legjobb akart lenni, sikeresebb, tündöklőbb a másiknál. Hamar kialakultak a körök. Lehoczky Zsuzsa és Galambos Erzsi barátok lettek. Oszvald Marika mindig az a típus volt, aki igyekezett kimaradni a csatározásokból, pletykákból. Rengeteget dolgozott, rengeteg helyre járt fellépni, és drágának tartotta az időt arra, hogy részt vegyen a furkálódásokban.

Vitray Tamás ismerőse kitálalt Kállay Boriról Forrás: Youtube/Hír TV

Kállay Bori pedig mindig is nagyasszony volt, de nem a fajta, aki csendben marad. Soha nem rejtette véka alá a véleményét, és egy-egy jól irányzott mondattal, csípős megjegyzéssel bármikor bele tudott taposni mások lelkébe

- mesélte a férfi a Best-nek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.