Balázs Andi elárulta, mivel bántották kamaszkorában

Forrás: Balázs Andi/Instagram -
színésznő Balázs Andi trauma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Andi kendőzetlen őszinteséggel fordult a követőihez: elárulta, mi az ő régóta titkolt traumája.

A híres színésznőt kamaszkorában a külseje miatt csúfolták legtöbben. Csúnya, kövér, undorító, gusztustalan - ezekkel a jelzőkkel illették, de sokan bénának és butának is nevezték. Amikor elárulta, hogy színésznő szeretne lenni, kinevették, nem hittek benne és nem támogatták.

Andi azért tárta ki a szívét a nyilvánosság előtt, hogy bebizonyítsa, sokaknak nem könnyű, és senki sincs egyedül:

"A lány akit ver a nevelőapja, az Édesanya aki azért nem megy a lakásához közeli játszótérre mert ott kicsúfolják amiért nem a legmenőbb babakocsiban tolja oda a kisfiát, a kissrác aki azt írta, hogy egész eddigi életében a korona vírus a legjobb dolog ami történt vele mert nem kell bemenni az iskolába ahol naponta megverik, a férfiember akit a munkahelyén egész nap verbálisan bántalmaznak mert nem iszik alkoholt és sorolhatnám még. Ez a poszt nektek szól! Nem vagytok egyedül! Segítünk nektek!" - írja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.