Hódi Pamela és Tóth Bence mégis együtt folytatja?

békülés Hódi Pamela Tóth Bence szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela és Tóth Bence hirtelen szakítása sokakat megdöbbentett. De talán most mégis van esély a békülésre?

Ahogy azt korábban megírtuk, Hódi Pamela ex-vőlegénye nemrég kiköltözött a közös albérletből, amelybe direkt azért költöztek be a szexi szőkeséggel, hogy kényelmesen elférjenek hármasban Natival. Ezt követően Pamela egyedül maradt a drága albérletben, amely nem egy ember fizetésére volt tervezve.

"Bevallom, a szakításunk híre derült égből villámcsapásként ért, amikor még abból sem ocsúdtam fel, hogy a karantén miatt el kellett halasztani az esküvőt" – árulta el Pamela a hot! magazinnak.

Forrás: Instagram/Hódi Pamela

A hírek szerint a párt nem egy harmadik fél érkezése szakította szét, hanem a karanténnal járó folyamatos bezártság, amely olyan problémákat hozott felszínre, amelyeket nem tudtak megoldani. Bence talán még nem állt készen minderre, ám ez egyáltalán nem zárja ki azt, hogy a szerelmesek végül mégis visszatalálnak egymáshoz:

"Olvastuk a híreket a szakításról, és egy ideig el is tűnt Bence, de pár napja megint feltűnt, egy alkalommal pedig a kislánnyal, Natival kézen fogva láttuk" - mondta az egyik szomszéd a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.