Hódi Pamela szerint Berki Krisztián célja, hogy tönkretegye az életét

problémák Hódi Pamela Berki Mazsi gondok Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián exe, Hódi Pamela nehéz időszakot él. Nem rég szakított völegényével, ám nem ez az egyetlen nehézség jelenleg az életében. Videóban vall érzéseiről, problémáiról, méghozzá igen nyíltan.

„Az ember nem beszél a közösségi oldalakon a problémákról, mert az milyen már...Túl privát, túl személyes. De akár állhatnánk így egy gyermek születéséhez is, ami pedig a legcsodálatosabb dolog. Sokkal jobb, ha boldognak mutatjuk magunkat. Minden embernek van problémája, legalább hetente egy. Gondoljatok bele, rossz napod van, de mosolyogsz egy fotón, mennek rá a cuki kommentek, egyből jó érzés kap el. Baromi rossz a párkapcsolatod, de kirakod a szerelmes képet, mert sok lájk jön rá. És talán a lelked is jobban lesz pár órára" - kezdte a celebanyuka.

Hódi Pamela: "Gondoljatok bele, rossz napod van, de mosolyogsz egy fotón, mennek rá a cuki kommentek, egyből jó érzés kap el" Forrás: Hódi Pamela/Instagram

"Őszinte leszek, engem hetente felidegel a gyerekem apja. Hol privátban akarja tönkretenni az életem, hol a médiában, és három év után is ez a kitűzött cél számára. Engem havi egyszer felidegel a felesége, hol privátban, hol a médiában, azzal, hogy több akar lenni, mint egy barátnő a lányom életében.

Engem félévente ér egy egészségügyi probléma, hol a magamban tartott, ki nem mondott feszültség terhe, hol a hátamon cipelt teher okoz fájdalmat. Ráhúzódott a nyakamra a stressz, nem bírtam mozdulni, korpásodni kezdett a hajam, pattanásaim lettek, és még sorolhatnám..."

A hosszú videó végére azért pár pozitív gondolat is jutott.

"Tudom, hogy boldog leszek. Tudom, hogy győzni fogok. A rosszban megélem a fájdalmat, de a tanulságot látom. A párkapcsolatomat nem viszem a médiába. Bizom benne, nem is lesz rá igény, de elég sok magyarázkodástól megóvom magam a jövőben ezáltal. Ez az apró könnycsepp, ami a szemem sarkában rejtőzik, a múlt. Ez az apró mosoly pedig, amit az arcomon láttok, az új irány" - idézte a Hódi Pamelát a Bors.

A teljes vallomást ITT találod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.