Merénylettől tartanak? - Rendőrt kellett hívnia Harrynek és Meghannek

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
drón Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pár pont azért hagyta el Angliát, hogy végre nyugodt életük legyen, ám egyelőre ez nem jött össze nekik, ugyanis állandóan zaklatják őket Los Angeles-i otthonukban. Harry hercegnek és Meghan hercegnének már a rendőrséget is ki kellett hívnia.

Folyamatosan drónok köröznek Harry és Meghan otthona felett, a pár ezért hetente hívja ki a rendőrséget. Meghanék tavaly költöztek Beverly Hills-i villájukba, ahol még inkább a figyelem középpontjába kerültek, mind a rajongók, mind pedig az újságírók részéről.

Harry hercegnek és Meghan hercegnének állandóan rendőrt kell hívnia. Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

A Daily Beastnek a pár egyik ismerőse mesélt arról, Meghan és Harry borzasztóan szenved attól, hogy állandóan drónokkal figyelik őket.
„Ezek a drónok elég közel merészkednek hozzájuk, szerintük nagy eséllyel lesifotósok irányítják őket, de van egy másik feltételezésük is. Amikor összeházasodtak, az esküvő előtt Meghan több rasszista üzenetet és halálos fenyegetést kapott, így az is elképzelhető, hogy merénylők leselkednek rájuk" – mondta a közeli barát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.