Meghan Markle Harry herceg zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pár éppen azért szeretett volna visszavonulni, hogy ne legyenek a figyelem középpontjában, ne zaklassák őket. Ám új otthonukban állandóan drónokkal próbálják megfigyelni a párt.

Azért is függetlenítették magukat a királyi családtól Harryék, hogy nyugodt életük legyen, és Meghannel ne törtéjen hasonló, mint Diana hercegnővel.

Meghan és Harry nehezen viseli, hogy állandoan figyelik őket. AFP

Csakhogy a párnak a tengerentúlon sincs nyugta új otthonukban, ugyanis állandóan figyelik őket.
„Drónokat látnak a közelükben repkedni, úgy gondolják, hogy fotósok próbálják megfigyelni őket, de ez csak feltételezés. Meghan rasszista halálos fenyegetéseket kapott az esküvőjük idején, úgyhogy a félelmeik reálisak. Képzeld el, hogy a helyükben vagy, te hogyan éreznéd magad? Amikor állandóan drónok repkednek a fejed felett 30 méterre, miközben a fiaddal próbálsz játszani" – mesélte a Daily Beastnek egy ismeősük.
A házaspár ezért állítólag biztonsági szolgálatot keres, hiszen májusban legalább ötször láttak drónokat a birtokuk felett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.