Megborotválkozott Balázs Fecó, pedig várni akart az első koncertig

Forrás: MTI/Czimbal Gyula -
Balázs Fecó koncert szakáll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes a koronavírus elleni tiltakozásképpen elkezdte növeszteni a szakállát, és addig nem is akart megszabadulni tőle, amíg újra színpadra nem állhat. Ám most mégis megszegte ígéretét.

Mindenki csupasz arccal ismerte Balázs Fecót, éppen ezért számított különlegesnek, hogy elkezdett szakállat növeszteni. Tette mindezt azért, mert így tiltakozott a koronavírus ellen, és ugyebár úgysem állhat emiatt színpadra. Megfogadta, hogy az első fellépéséig hozzá sem nyúl arcszőrzetéhez.
Sajnos a koncert még várat magára, de Fecó bevallotta, nem bírta elviselni a szakállat.

Balázs Ferenc nem bírta tovább, kénytelen volt megszegni ígéretét. Forrás: MTI/Czimbal Gyula

„Tudom, megfogadtam, hogy addig növesztem, amíg nem lépek fel újra, de nagyon szúrt és viszketett már, és kezelhetetlen volt, ezért fogtam a borotvát és megszabadultam tőle.

A családomnak és a barátaimnak amúgy is szokatlan volt és nem igazán szerették, persze elfogadták ezt a fajta tiltakozásomat a kialakult helyzet miatt. Így szokott meg a közönség, persze a következő koncertig ez még változhat" – mesélte a zenész a Borsnak.
Egyelőre úgy fest, az első fellépés augusztus 21-én lesz a Tabánban, amit már nagyon vár az énekes. Ám Fecó továbbra is otthon marad, hiszen a kora és a szívbetegsége miatt nem akar kockáztatni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.