Papp Gergő válik, már új párja van a műsorvezetőnek

Fotó: Bielik István - Origo -
Papp Gergő válás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár elárulta, hosszú, boldog házassága volt, de egy idő után úgy érezték, hogy mindkettőjüknek jobb, ha szétválnak útjaik. Papp Gergőnek azóta már új párja van, ahogy feleségének is.

Az RTL Klub Reggeli című műsorában mesélt arról Papp Gergő, hogy feleségével úgy döntöttek, elválnak. Bevallotta, megsínylette a kapcsolatuk, hogy ő a műsorvezetés miatt Budapesten lakott, míg Judit a Balatonon volt fiúkkal.

Papp Gergő és felesége békében váltak el. Fotó: Bielik István - Origo

A párost a közös munka is összekötötte sokáig, hiszen együtt csinálták a Pimaszúr átcuccol című műsort. Gergő elárulta, úgy érezték, a házasságuk ellaposodott, és már nem lehet megmenteni, ezért döntöttek a különválás mellett.
Ez nem friss, egy ideje nincsenek együtt, sőt, kiderült már mindkettőjüknek új párja van. A jó viszony azonban olyannyira megmaradt, hogy az új partnert is bemutatták már egymásnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.