gyilkosság öngyilkosság család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holtan találtak egy hatfős családot, köztük négy kiskorú gyereket egy San Antonio-i családi ház garázsában egy autóban. A négy csöppséget a szülők ölték meg.

A legfrissebb információk szerint a két harmincas éveinek végén járó szülő, illetve négy gyerek halálát szén-monoxid-mérgezés okozta, valószínűleg egy kipufogófüsttel elkövetett, csoportos öngyilkosság történt. A legkisebb gyermekük 11 hónapos volt, a legidősebb pedig csupán 4 éves - írja a Bors.

Forrás: AFP/Sergei Gapon

A San Antonio-i rendőrfőnök szerint minden bizonyíték arra utal, hogy nem baleset, hanem öngyilkosság történt, de a tragédia pontos okait még nem részletezték. Az autóban nem csak a család hat tagja, hanem egy kosárban a család kis kedvencei, két macska is benn ült, akik szintén életüket vesztették a mérgezésben.

A család még idén januárban költözött a texasi nagyváros egyik külterületére, és szomszédaik szerint meglehetősen zárkózottak voltak és szinte soha sem mozdultak ki a házból. Az apa katonaként szolgált, és csütörtök délelőtt a férfit kollégái éppen ellenőrizni akarták, mert otthonról dolgozott, amikor a ház ajtaján egy katonai nyelven kódolt üzenetre figyeltek fel, melyben az állt:

A házban testek vannak, ne lépjen be senki!

A szomszédokkal együtt rögtön értesítették a rendőrséget. A hatóság azonban félt attól, hogy a házban robbanóanyagok lehetnek, ezért elsőként egy robotot küldtek be a házat ellenőrizni. Végül a rendőrök is bejutottak a garázsba, ahol rátaláltak az autóban a családra. Ekkor már mind a hat tagja holtan feküdt. Valószínűleg szerda éjjel történhetett a tragédia, mert a családfő szerdán még otthonából dolgozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.