Gusztustalan dolog került a gyorséttermi rántott csirke közé

KFC étel gusztustalan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az állapotos Nicole Matthews a KFC-ből rendelt magának rántott csirkét, ám valami olyan dologra harapott rá, amitől rögtön hánynia kellett.

A 24 éves nő otthonra rendelt magának rántott csirkét, és gyanútlanul kezdte falatozni, amikor érezte, hogy valami oda nem illőre harapott rá. Rögtön tudta, hogy baj van, és rohant is a WC-re hányni. Szerinte valami csirkeagy-szerű dolog került az ételébe.

Gusztustalan dolog került a gyorséttermi rántott csirke közé Forrás: Facebook/Nicolé Matthews

"Az első falatnak fura íze volt, így letettem, és kiszaladtam a vécére hányni. Csak egy kicsit ettem belőle, de lenyeltem anélkül, hogy megnéztem volna, és terhesként aggódok, hogy nehogy beteg legyek tőle" – mesélte Nicole.
Ezután édesanyjával lekaparták a panírt az ételről, hogy lássák mi van alatt. Egészen sokkoló látvány fogadta őket. A lány jó darabig alig bírt enni, és komolyan elgondolkodott azon, hogy vegetáriánus lesz – írta meg a Mirror.
A KFC szóvivője elismerte, hogy nem oda való dolog került az ételbe:
„Előfordul az ilyen, ha friss csirkéből dolgozunk. Ártalmatlan, de mondanunk sem kell: nem kellett volna ott lennie."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.