Kendall Jenner azt kamuzta, hogy tüntetett - Fotó

Forrás: Getty Images/John Shearer
Forrás: Getty Images/John Shearer -
Kendall Jenner tüntetés Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Egyesült Államokban továbbra sem csitulnak a kedélyek, George Floyd halála óta tartó hatalmas zavargások állandósultak és szinte a mindennapok része. A brutalitás és a rasszizmus ellen nem csak a civilek, de rengeteg híresség is harcol. Kendall Jenner is hasonlóképpen próbált tenni, de nagyon csúnyán beégett vagy mégsem?

A botrányos kép hatalmas port kavart az Államokban. A Twitteren megjelent képen azt láthatjuk, hogy a modell szájmaszkban pózol, a kezében pedig egy tábla a tüntetések híres jelmondatával. A közösségi oldal felhasználói azonban hamar kiszúrták: Kendall árnyékának szemmel láthatóan semmi nincs a kezében.

A kép eljutott a modellhez is, aki szintén Twitteren írta meg, hogy ő soha nem posztolt ilyesmit, ez egy szerkesztett kép, amivel kínos helyzetbe akarták hozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.