Eva Longoria ragyog a boldogságtól, és le sem tagadhatná, mennyire jól érzi magát a bőrében.

Eva Longoriat a legtöbben a Született feleségek című sorozatból ismerjük. A színésznő 2004 és 2012 között szerepelt a népszerű sorozatban, ahol 181 epizódon keresztül játszotta Gabrielle Solist. Eva Longoria 2002 és 2004 között Tyler Christopher felesége volt, 2004-ben pedig összejött Tony Parker baseball játékossal. A nagy szerelemnek házasság lett a vége, azonban 2010. novemberében Eva beadta a válókeresetet. Házasságuk Tony sorozatos félrelépései miatt ért véget, azonban 2015-ben minden megváltozott: gyermeke apja, Jose Antonio Baston meghozta számára a nagybetűs boldogságot, és 5 éve boldog családanyaként éli mindennapjait.

A mexikói üzletember és a Született feleségek gyönyörű színésznője azóta is harmóniában élik mindennapjaikat, május végén ünnepelték negyedik házassági évfordulójukat. Szerelmük gyümölcse, Santiago 2017-ben született.

Eva Longoria ma már kevés munkát vállal, és inkább a kamera másik oldalán tevékenykedik: sikeres producerként jegyzi a szakma. Ennek ellenére a színésznő kirobbanó formában van, május végén fürdőruhában mutatta meg magát kisfia társaságában.