színésznő-modell szexi Eva Longoria fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eva Longoria ragyog a boldogságtól, és le sem tagadhatná, mennyire jól érzi magát a bőrében.

Eva Longoriat a legtöbben a Született feleségek című sorozatból ismerjük. A színésznő 2004 és 2012 között szerepelt a népszerű sorozatban, ahol 181 epizódon keresztül játszotta Gabrielle Solist. Eva Longoria 2002 és 2004 között Tyler Christopher felesége volt, 2004-ben pedig összejött Tony Parker baseball játékossal. A nagy szerelemnek házasság lett a vége, azonban 2010. novemberében Eva beadta a válókeresetet. Házasságuk Tony sorozatos félrelépései miatt ért véget, azonban 2015-ben minden megváltozott: gyermeke apja, Jose Antonio Baston meghozta számára a nagybetűs boldogságot, és 5 éve boldog családanyaként éli mindennapjait.

A mexikói üzletember és a Született feleségek gyönyörű színésznője azóta is harmóniában élik mindennapjaikat, május végén ünnepelték negyedik házassági évfordulójukat. Szerelmük gyümölcse, Santiago 2017-ben született.

Eva Longoria ma már kevés munkát vállal, és inkább a kamera másik oldalán tevékenykedik: sikeres producerként jegyzi a szakma. Ennek ellenére a színésznő kirobbanó formában van, május végén fürdőruhában mutatta meg magát kisfia társaságában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.