Így edz az ország legtúlsúlyosabb embere, Géza - Videó

kövérség videó életmódváltás túlsúly Schobert Norbert fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország legkövérebb embere, Rácz Géza még csak 17 éves. A fiú a Pest megyei Pándon él és folyamatos felügyeletet igényel. Ám most komoly elhatározásra jutott: le szeretne fogyni!

Azt meséli: korábban egy hang mondta a fejében, hogy egyen. Még a szüleit is megtámadta, amikor nem adtak neki ételt. Schobert Norbi életmód-tanácsadó úgy döntött, felkarolja Gézát és lefogyasztja őt.

Géza jelenleg 291 kg, már egészen kiskora óta túlsúlyos. Édesanyja elmondása szerint 4-5 éves volt a fiú, amikor rájöttek, hogy valami nem stimmel nála.

"Ha nem adtunk, akkor ellopta, vagy ha elaludtunk, akkor kirámolta a hűtőt."

-mondta Géza anyukája.

Géza szeretne már úgy élni, ahogy a többi fiatal, barátokra, odaadó feleségre és gyermekekre vágyik. A fiú álma, hogy magántanulóként befejezze az általános iskolát, és végre lefogyjon. A Tények kamerájának azt is megmutatta, hogy edz otthon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.