mostohagyermek szerelem terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marina Balmasheva történetén sokan kiakadtak, az orosz nő ugyanis mostohafiával, Vladimirral jött össze, akit 7 éves kora óta nevelt együtt annak apjával. A pár szerelme úgy tűnik, nem csak fellángolás volt, mert most közös gyereküket várják.

Amikor Marina összejött párjával, Alexszel, annak fia még csak hét éves volt. Vladimirt ezután együtt nevelték, egészen addig, míg az apa rajta nem kapta a már 20 éves fiát a feleségével. Persze azonnal beadta a válást, exe és fia azonban egymásba szeretett, és úgy döntöttek, együtt maradnak – írta meg a Mirror.

Nem titkolták, hogy közös gyereket is szeretnének, és úgy tűnik, komolyan beszéltek, ugyanis az influenszer Marina Instagram oldalán büszkén mutatta meg a pozitív terhességi tesztet.
A szerelmesek azt tervezik, hogy a jövő hónapban össze is házasodnak, de nem lesz nagy lakodalom, csupán szűkkörű szertartás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.