Pásztor Anna kislánya mindent ért magyarul, de angolul beszél - Videó

gyermeknevelés család énekesnő Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Anna kislányáról olyan dolgot tudtunk meg, amit eddig nem is sejtettünk. 

Májusban emlegettük utoljára az énekesnőt, ugyanis az Anna and the Barbies legújabb dala egy háztetőn került bemutatásra. A sztáranyuka, aki nem sokat változott 27 évvel ezelőtti önmagához képest, egy friss interjúban beszélt a gyerekeiről.

Kislánya ugyanis egy váratlan pillanatban a kamera előtt termett, édesanyja pedig elkezdett mesélni róla. Mint kiderült, Zozóka mindent ért magyar nyelven, de többségében angolul válaszol:

"Az a helyzet, hogy Zozóka a tesójától angolul tanult meg, úgyhogy mindent ért magyarul, de legtöbbször angolul válaszol.

Nagyon sokáig támogattuk, hogy rajzfilmekből, ismeretterjesztő filmekből tanulják a nyelvet, de Benji, a nagyobbik gyerekem tökéletesen beszél magyarul is. Zozóka viszont Benjitől az angolt tanulta meg, ezért ő annyira nem erős magyarból, így inkább angolul beszélgetünk" - idézi a Bors Anna a Hajnali Hangnak adott interjúját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.