Varga Viktor besokallt, törli magát a közösségi médiából

Forrás: Facebook/Varga Viktor -
Varga Viktor Instagram közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes úgy döntött, felfüggeszti Instagram-oldalát, ahol eddig megosztotta mindennapjait követőivel, az egészen intim részleteket is beleértve. Varga Viktor azonban mostanra besokallt.

Az extravagáns énekes sohasem volt szégyenlős, bátran vállalta extrém életvitelét. A közösségi médiában sokszor tett közzé megosztó tartalmakat, de neki pont ez az imidzse. Kitárulkozásait és kendőzetlen őszinteségét azonban sokan nem fogadták el, és támadták érte. Viktornak elege lett ebből, és komoly döntést hozott: törli magát a közösségi oldalakról.

Varga Viktor többé nem osztja meg az életét a közösségi médiában. Forrás: OFacebook/Varga Viktor

„Nem bírtam már elviselni a világ fájdalmait. Egyszerűen besokalltam. Képtelen vagyok elviselni, amit csináltak az emberiséggel. Mivel úgymond a közösségi oldalaim voltak az egyetlen kapcsolatom a társadalommal, ezeken tudtak engem elérni, úgy éreztem, törölnöm kell őket, és újra össze kell raknom magam. Nagyon megváltoztak a dolgok, ez már nem az én világom" - nyilatkozta az énekes a Blikknek.
Viktor úgy érzi, nem kíváncsi mások életére sem, és azt sem szeretné, ha az övébe belelátnának, és ítélkeznének.

„Nem akarom senkinek a semmitmondó tizenöt másodperceit figyelni, és magamról sem akarok ilyesmit megosztani. Azt gondoltam, ha kirakom magam ezekre a platformokra meztelenül, az a szabadságot szimbolizálja. Sokaknak tetszett, nevettek rajta vagy bátorította őket, de mások gyűlöltek, és undorodtak tőlem. Nem tudom, mi lesz a jövőben, csak abban vagyok biztos, jobban érzem magam közösségi média nélkül"

Az énekes Instagram-oldala már nem elérhető, de a Facebookja egyelőre még él.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.