házasság Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz éve él együtt Majka és Dundika, két gyermekük van. Arról, hogy összeházasodnak, már többször felröppent a hír, most azonban úgy tűnik, tényleg kimondják a boldogító igent. 

8 év jegyesség után hivatalosan is házasságot köt Majka és Dundika.

A sztárpár korábban elárulta, nagy, vidéki lagzira készülnek, Majka pedig arról beszélt, eddig egyáltalán nem izgult, de attól fél, hogy tíz perccel a ceremónia előtt pánikol majd.

Egy ideig úgy tűnt, a koronavírus-járvány miatt el kell halasztani a június 20-ra tervezett lagzit, de most, hogy van lehetőség a 200 fő alatti rendezvények megtartására, semmi akadálya, hogy egybekelésüket lakodalommal ünnepeljék. megtartása. A Ripost információja szerint így Majka és Dundika már jövő hétvégén pedig oltár elé állnak.

„Nehéz heteken vannak túl, sokáig gondolkoztak, hogy mi legyen: elhalasszák a lagzit vagy megtartsák. Végül az utóbbi mellett döntöttek" – árulta el egy ismerősük.

Forrás: Majoroshajnalka/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.