Két év után elkészült Tahi Tóth László síremléke

Fotó: Mudra László - Origo -
halál síremlék Tahi Tóth László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két év után elkészült a híres színművész, Tahi Tóth László síremléke. 

Ahogy azt korábban megírtuk, 2018. márciusában hosszú betegség után elhunyt Tahi Tóth László Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész. A színész 75 éves volt, otthonában érte a halál.

Özvegye nemrég azt nyilatkozta, azóta tervezgeti, milyen sírkövet állíttasson neki. Saját bevallása szerint nem volt könnyű helyzetben, hiszen fontosnak tartotta, hogy olyan síremléket készíttessen, ami személyes, de mégis magában hordozza azt a finom egyszerűséget, ami Lacit jellemezte. Végül egy fekete, gránitfödém mellett tette le a voksát.

Fotó: Mudra László - Origo

Szilvia azt is elárulta, hogy májusra egy megemlékezést is tervezett, ám ez későbbre tolódik:

"Úgy határoztam, hogy augusztusra halasztom a megemlékezést. Augusztus 27-én lenne a 25. házassági évfordulónk, az ünnepséget erre a napra vagy egy ezt követő dátumra tervezem, és természetesen hírt adunk majd a pontos időpontról" - mesélte a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.