Nacsa Olivér szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legújabb posztja alapján arra következtettünk, hogy Olivér talán újra szerelmes. 

Ahogy korábban már megírtuk, Nacsa Olivér nem szokványos módon tekintett a válását követő időszakra. Akkor azt nyilatkozta, minden napjában talál egy-egy szép pillanatot, amelyet szívesen megoszt a követőivel - és ő inkább ilyen tartalmakat tölt fel, ellentétben azokkal a celebekkel, akik beálltak a parfümöket reklámozók sorába.

Az MTVA műsorvezetője már munkába állt, bár sokak szerint igen lefogyott a karantén ideje alatt. Legújabb Instagram-posztja alapján pedig sokan feltételezik, hogy a hírességre újból rátalált a szerelem. Olivér elárulta, mi igaz a hírekből.

Forrás: Instagram/olinacsa

"Nekem Bécs a szerelemvárosom. A fél családom ott él. Már gyerekkorom óta járok ki folyamatosan, és most is egy családi látogatáson voltam. Nekik szól a szív. Nincs mit továbbgondolni" - írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.