A gyönyörű fotósorozatban Dorottya büszkén vállalja vágásait, striáit, szétnyílt hasizmát, és mindent, ami arra emlékezteti: négygyermeknek adott életet.

Az anyukáról készült sorozat Mészáros Virág fotós Facebook-oldalára került fel.

"A képeken négy gyermek édesanyja, Dorottya, aki a szülés utáni testi elváltozások elfogadásáról készült fotósorozatom főszereplője."

"Szülés óta sok fotózáson voltam, de mindig mindent kiretusáltak, egy sem volt természetes. Négy gyermeknek adtam életet, van vágásom, szétnyílt hasizmom amit műtéttel lehet már csak helyre tenni, de ez vagyok én, a pocakkal"

- fogalmazott az édesanya.

"Ennek kapcsán őszinte, nőies és valósághű képeket képzeltem el, megjelenítve az anyatermészetet, a tökéletesség mögötti valóságot, ami sokszor pont ettől válik igazán széppé, különlegessé. Hálás köszönet Dorottyának, hogy teljesen ràm merte bízni magát és felmerte vállalni a testét, ezzel példát mutatva az önelfogadásról és arról, hogy a szépség nem csak a magazinok által mutatott tökéletes formákban rejlik, mert a női test igenis csodálatos, a maga minden formájában" -írta a fotós a képekhez.