A 365 nap című lengyel erotikus film letarolta az internetet

erotikus film Netflix 365 nap (film)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg is az öt legnépszerűbb tartalom között szerepel Netflixen, de vajon miért?

A szürke ötven árnyalatának lengyel szoftpornós változataként is emlegetik a 365 nap című alkotást. A film főként a tiktoknak köszönheti a népszerűségét, jelenleg is a toplistán szerepel Netflixen. A szakmai véleményeket illetően kevésbé rózsás a helyzet, Imdb-n például 3,5-ös értékelést kapott, ami kritikán aluli kategória. A történet rém egyszerű:

a szicíliai maffiózó, Massimo (Michele Morrone) autójából észreveszi az ismeretlen sales ügynökként dolgozó Laurát (Anna Maria Sieklucka), ám pillanatokkal később apját meggyilkolják – a férfi nem tudja megakadályozni a merényletet, mert a nő hatása alá kerül azokban a pillanatokban. A gyászoló nagymenő nem tudja kiverni a fejéből a nőt, és öt évvel később sikerül is elrabolnia. Massimo azt mondja Laurának, hogy 365 napja van arra, hogy belészeressen, ha ez nem jön össze, akkor a nő visszatérhet jól megszokott életébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.