Sokat látni volt párjával, Völgyi Zsuzsi nem sürgeti a válást

Forrás: Völgyi Zsuzsi -
házasság válás Völgyi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem rég kiderült, Völgyi Zsuzsi házassága tönkrement, különköltöztek férjével. A Romantic énekesnője és egykori párja azonban így is sok időt tölt együtt kislányuk miatt, sőt Zsuzsi bevallotta, nem sürgeti a válást.

Öt év házasság után döntött úgy Völgyi Zsuzsi és párja, hogy külön utakon folytatják. Az énekesnő azt mondja, nincs szó harmadik félről. Egyszerűen az történt, hogy az építkezés miatti folyamatos stressz megmérgezte a kapcsolatukat. Ám a válást egyelőre nem sürgetik, és kislányuk miatt sok időt töltenek együtt.

Völgyi Zsuzsi még kibékülhet férjével? Forrás: Völgyi Zsuzsi

„Számunkra a legfontosabb a kislányunk boldogsága, így bárki láthat minket együtt. Szervezünk családi programokat, mert a lányunk imádja az apukáját, és szereti, amikor a szüleit együtt látja. Semmi okunk nincs sürgetni a válást, de jelenleg berendezkedtem arra az életre, amit a lányommal élünk„ – mesélte Zsuzsi a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.