Meghosszabbították Billie Eilish zaklatójának távolságtartási végzését

Forrás: MTI/EPA/David Swanson -
Billie Eilish zaklató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint, ahogy korábban írtuk:  Billie Eilisht több napon keresztül zaklatta egy 24 éves férfi. A  rendőrségett erőszakos bűncselekmény hiányában, csak annyit értek el, hogy a zaklatónak 180 méter távolságot kell tartania az énekesnőtől. Ezt a távolságtartási kérvényt azonban most meghosszabították.

A 24 éves férfi, Prenell Rousseau hét alkalommal jelent meg a sztár családjának Los Angeles-i otthonának területén májusban. Billie távolságtartási végzést kért, amit most szerencséjére három évre hosszabbítottak meg, mely szerint 91 méternél közelebb nem lehet az énekesnőhöz.

Forrás: Karwai Tang/Getty Images/2020 Karwai Tang/Karwai Tang

A bírósági tárgyaláson Eilish is részt vett, azonban nem szólalt fel. Meghallgatta az ítéletet, majd távozott. Az énekesnő sok sztárral együtt aláírt egy nyílt levelet, amiben több eladó mellett a New York-i rendőrség átalakítását kérvényezik. Az 50-A törvény hatályon kívül helyezése mellett olyan csillagok állnak ki, mint Ariana Grande és Rihanna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.