Dósa Mátyás tizennégy éve hagyta ott a Barátok köztöt, hogy színházban játszhasson. Szolnokra költözött, és rengeteg csodás szerepben mutatta meg tehetségét. Jelenleg azonban kétkezi munkával keresi a kenyerét.

A 33 éves színész azért döntött úgy, hogy kilép a sorozatból, mert színházi munkáira szeretett volna koncentrálni. Ezért leköltözött Szolnokra, ahol legalább ötven szerepben próbálhatta ki magát.

Sajnos azonban a koronavírus miatt neki is egy időre megszűnt a munkája, így bevétele nagy részétől elesett. Matyi ezért úgy döntött, átmenetileg ismerőse kertészetében vállal munkát. A színész napi nyolc órában fát gondoz, ás, gyomlál – mesélte a Story Magazinnak.

Dósa Mátyás jelenleg egy kertészetben dolgozik.Forrás: RTL KLUB


Azonban Dósa Mátyás életében egy másik nagy fordulópont is bekövetkezett a közelmúltban: négy és fél év után szakított barátnőjével. Elárulta, az volt a probléma, hogy munkája mellett, nagyon kevés időt tudott kedvesével tölteni. Próbálták megmenteni a kapcsolatukat, de végül belátták, akármennyire is fájdalmas, jobb ha elengedik egymást.