Dósa Mátyás jelenleg kertészként dolgozik

Forrás: RTL KLUB -
színész Barátok közt Dósa Mátyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dósa Mátyás tizennégy éve hagyta ott a Barátok köztöt, hogy színházban játszhasson. Szolnokra költözött, és rengeteg csodás szerepben mutatta meg tehetségét. Jelenleg azonban kétkezi munkával keresi a kenyerét.

A 33 éves színész azért döntött úgy, hogy kilép a sorozatból, mert színházi munkáira szeretett volna koncentrálni. Ezért leköltözött Szolnokra, ahol legalább ötven szerepben próbálhatta ki magát.

Sajnos azonban a koronavírus miatt neki is egy időre megszűnt a munkája, így bevétele nagy részétől elesett. Matyi ezért úgy döntött, átmenetileg ismerőse kertészetében vállal munkát. A színész napi nyolc órában fát gondoz, ás, gyomlál – mesélte a Story Magazinnak.

Dósa Mátyás jelenleg egy kertészetben dolgozik. Forrás: RTL KLUB


Azonban Dósa Mátyás életében egy másik nagy fordulópont is bekövetkezett a közelmúltban: négy és fél év után szakított barátnőjével. Elárulta, az volt a probléma, hogy munkája mellett, nagyon kevés időt tudott kedvesével tölteni. Próbálták megmenteni a kapcsolatukat, de végül belátták, akármennyire is fájdalmas, jobb ha elengedik egymást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.