Vilmos herceg megpróbálta visszacsábítani Harryt és Meghant Londonba

Forrás: Getty Images/PA/Wpa Pool -
királyi család Meghan hercegné Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Vilmos herceget jobban megviseli Harry és Meghan költözése, mint azt sokan gondolták. Tett is egy próbálkozást arra, hogy visszacsalja testvérét és családját Londonba.

Az egész királyi családot rosszul érintette, hogy Harry herceg és Meghan hercegné úgy döntöttek, hivatalosan nem kívánnak részt venni a családi teendőkben, és lemondanak rangjukról. Ráadásul ha mindez nem lett volna elég, a pár a világ másik felére költözött. Ez pedig érthető módon nagyon megviselte Vilmost és Katalint.

Vilmos herceg szeretné, ha testvére, Harry és családja a közelükben lennének. Forrás: Getty Images/PA/Wpa Pool

A herceg nem kezeli túl jól a helyzetet, és már mondhatni elege van a Meghan és Harry körüli drámákból. Hiába cikkeznek arról, hogy a testvérek kapcsolata szorosabb lett, mióta a pár Los Angelesbe költözött, Vilmost igenis bántja, hogy a testvére lemondott a családi rangról és egész eddigi életéről – írta a US Weekly.

Kérte Harryt, hogy legalább költözzenek vissza Londonba, hogy közelebb legyenek hozzájuk, így nagyobb biztonságban tudná őket, de hiába. A pár ragaszkodik a döntéséhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.