Belecsapott egy villám Poór Péter házába

Forrás: Facebook/Poór Péter Énekiskola Plusz -
Poór Péter villámcsapás villám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorú történt Poór Péterrel: ha nem lenne elég az a sok probléma, amivel amúgy is küzd, akkor most még egy villám is belecsapott a házába. 

Ahogy azt korábban megírtuk, rengeteg koncertjét mondták le Poór Péternek is a koronavírus miatt. A korlátozások enyhülésével azonban vannak, akik július közepétől már felléphetnek, ám Péternek erre esélye sincs. Felesége ugyanis betegséggel küzd, ami miatt kerekesszékbe kényszerült, az anyósa kilencvenhét éves, a nővére pedig százhárom éves.

Forrás: Facebook/Poór Péter Énekiskola Plusz

Ráadásul nemrég belecsapott egy villám is a házukba, ami érthetően megnehezíti Péterék helyzetét:

"Az ember próbál spórolni, próbálja megúszni az extra kiadásokat, erre nem belénk csapott a villám is? Most is azt intéztem, hogy a tévé működjön, mert minden elektromos kütyü tönkrement. Persze, volt biztosítás, de sok az utánajárás, a kiadás, amiről a végén benyújtja az ember a számlát és egyszer kifizetik" - meséli a táncdalénekes.

van az a pont, amikor az ember már nem tud többet faragni a költségeiből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.