Szomorú történt Poór Péterrel: ha nem lenne elég az a sok probléma, amivel amúgy is küzd, akkor most még egy villám is belecsapott a házába. 

Ahogy azt korábban megírtuk, rengeteg koncertjét mondták le Poór Péternek is a koronavírus miatt. A korlátozások enyhülésével azonban vannak, akik július közepétől már felléphetnek, ám Péternek erre esélye sincs. Felesége ugyanis betegséggel küzd, ami miatt kerekesszékbe kényszerült, az anyósa kilencvenhét éves, a nővére pedig százhárom éves.

Forrás: Facebook/Poór Péter Énekiskola Plusz

Ráadásul nemrég belecsapott egy villám is a házukba, ami érthetően megnehezíti Péterék helyzetét: 

"Az ember próbál spórolni, próbálja megúszni az extra kiadásokat, erre nem belénk csapott a villám is? Most is azt intéztem, hogy a tévé működjön, mert minden elektromos kütyü tönkrement. Persze, volt biztosítás, de sok az utánajárás, a kiadás, amiről a végén benyújtja az ember a számlát és egyszer kifizetik" - meséli a táncdalénekes.

"Nem túlzás, ha azt mondom, borzasztó a zenészek helyzete. Én a tartalékaimból élek, ami nem tudom, meddig lesz elég, így is összehúztam a nadrágszíjat, amennyire csak lehet, de hát van az a pont, amikor az ember már nem tud többet faragni a költségeiből. Négyen élünk egy háztartásban, és mind idősek, azaz nagy gyógyszerfogyasztók vagyunk. Amikor megfordulok a patikában, kapásból 50 ezret ott kell hagynom" - írta meg a Blikk.