Borbás Marcsi vallomása: „Többször letérdeltem már..."

Forrás: Borbás Marcsi, Instagram -
műsorvezető karantén Borbás Marcsi Őrség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borbás Marcsi március óta az Őrségben éli mindennapjait. A műsorvezetőnő ott vészelte át a karantént, és esze ágában sincs elköltözni onnan.

Borbás Marcsi három hónapig ki sem mozdult szalafői otthonából, azonban nem volt ideje szomorkodni, és lelki válgásba esni, ugyanis ezidő alatt rengeteget dolgozott.

„Többször letérdeltem már. A közelmúltban is volt nem egy eset, amikor hajszálon múlt, hogy ne legyek. Nem szeretek beszélni erről. Ezekhez a megzuhanásokhoz képest az idei tavasz számomra semmilyen megpróbáltatást nem jelentett"

– nyilatkozta a műsorvezető a Mandiner magazinnak.

A gasztroangyal arról is beszélt, milyen emlékei vannak ötéves korából, amikor a klinikai halál állapotába került vakbél-perforáció miatt, és egy évig kórházban volt.

"Ilyen gyerekkori élmény után az ember nem ijed meg attól, hogy egy járvány miatt otthon kell maradnia. Nincs bennem halálfélelem sem.

Ami maradt, az a lelkiismeret-furdalás. Örökké azt érzem, hogy tartozom a szüleimnek, akiket ezzel a betegséggel lenulláztam anyagilag, idegileg, minden értelemben. Nem tudok eleget adni nekik, hogy helyrehozzam."

- idézte fel Marcsi, aki Szalafőn, az Őrség egyik leggyönyörűbb falujában éli mindennapjait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.