Hopp Csilla tavaly augusztusban átélte a legrosszabb rémálmot, ami egy emberrel történhet: végignézte, ahogy halálra gázolják kisfiát, Dávidot.

A nyomozás szerint a kisfiú a zebra túloldalán lévő bátyjához, Lacihoz akart odafutni, habár Csilla barátnője a baleset előtti pillanatokban rászólt a Dávidkára, ő mégis kiszabadította magát a nő kezéből, ezek után pedig egy pillanat alatt megtörtént a tragédia. 

Feldolgozni a lehetetlent, ám Csilla próbál mindent megtenni, azért, hogy Lacikának meg tudjon adni mindent. A Ripost megtudta, hogy az anya egy online csoportterápiára jár, ahol olyan szülőkkel  gyógyulhat együtt, akik szintén elveszítették gyermeküket.  Az Árva Szülők Alapítványa lehetőséget ad, hogy a résztvevők megismerjék egymás történetét, és ráébressze őket arra, hogy nem ők tehetnek a gyermekük haláláról. A gyógyulás azonban hosszú időt vesz majd igénybe. 

„Három hónapig szinte minden pillanatban lepergett a szemem előtt a baleset, a legapróbb részletekig újrajátszódott az egész, mintha csak egyfolytában valami szörnyű filmet néznék. Két külön életet éltem. Miközben beszélgettem valakivel, dolgoztam, vagy bármivel igyekeztem elterelni a gondolataimat, a másik énem folyamatosan látta a jelenetet" - nyilatkozta Csilla korábban.