Tönkretették a bulit, kijöttek a rendőrök Pumped Gabóhoz

buli rendőr Pumped Gabo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Balaton Sound „felfedezettje" úgy döntött, nem vár arra míg teljesen feloldják a korlátozásokat, és úgy lehet bulizni, mint régen. Pumped Gabo a kezébe vette az irányítást, és maga szervez partykat, amivel egyúttal DJ-karrierjét is építi. Csakhogy ennek nem mindenki örül.

Pumped Gabo hiába szeretné a fiatalokat saját bulijával szórakoztatni, hogy végre kitombolhassák magukat a karantén után. Úgy tűnik, a szomszédok nem támogatják az ötletét. Ugyanis a partyra beállítottak a rendőrök, Gabo pedig teljesen összeomlott.
„A Csatát elvesztettük, a háborúnak nincs vége! Tegnap csúnya vereséget szenvedett az első bulink, amikor kezdés után kicsivel a szomszéd ház lakói többször ránk hívták a rendőröket, teljesen ellehetetlenítették a bulit, megölték a vibe-ot. Rengeteg munkát energiát tettünk bele a barátaimmal az utóbbi időben, még az edzést is hanyagoltam miatta! Lelkileg összeroskadtam" – írta Instagram oldalán.
Viszont Gabo elárulta, hogy már találtak egy helyet, ahol zavartalanul bulizhatnak. A sztár hatalmas partyt ígér, ahol talán végre kibontakozhat, mint DJ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.