Feltörték Liu Shaoang Facebook-oldalát

Facebook feltörés Liu Shaoang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismeretlen okokból feltörték Liu Shaoang sportolói oldalát, emellett a Short Track Santa Claus Cup verseny oldalát, valamint Jászapáti Petra oldalát elérhetetlenné tették.

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség arra kérte a követőket, hogy az érintett oldalakat jelentsék, így ezzel segíteni tudnak a probléma gyors elhárításában. Mindemellett felhívták a figyelmet arra is, hogy amíg nem szólnak, az oldalon semmiylen megjelenő tartalomra ne kattintsanak - írta a Blikk.

"Sajnos az este folyamán Liu Shaoang sportolói oldalát, valamint a Short Track Santa Claus Cup verseny oldalát is feltörték, Jászapáti Petra sportolói oldalát pedig elérhetetlenné tették. Kérünk benneteket, hogy minél többen jelentsétek az oldalakat a ... ikon Find support or report page menüpontjára kattintva, és az újonnan megjelenő tartalmakra semmiképp ne kattintsatok rá" - olvasható a bejegyzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.