Rubint Réka dögös egyenruhában ünnepelte születésnapját - Fotó

Rubint Réka Schobert Norbert születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka a napokban ünnepelte 42. születésnapját. Korábban megfogadta, ha a karantén véget ér a nagy napra, akkor egy hétig ünnepel, így is tett! Norbi és barátai különleges ajándékkal lepték meg.

Nagy volt az öröm Réka 42. születésnapján. Egyrészt mert véget ért a karantén, a fitneszedző megfogadta, ha addig a napig feloldják a korlátozásokat, akkor bizony ő egy hétig ünnepel. Ezt be is tartotta, megadta a módját a születésnapjának.

„A karantén alatt azt mondtam Norbinak: 'Kicsim! Ha a szülinapomig véget ér a karantén, akkor egy hétig fogom ünnepelni a születésnapomat!' A karantén véget ért, és a szerelmem nem felejtette el, amit mondtam" – írta Réka Instagram oldalán.

Barátai és persze Norbi gondoskodtak arról, hogy felejthetetlen legyen számára a szülinap. Hajókázással lepték meg a fitneszladyt, amihez dögös matróz-egyenruha is járt.

Úgy tűnik, a buli igazán jól sikerült, és a lányokat az sem zavarta, hogy fehér egyenruhájuk teljesen elázik, boldogan csobbantak a vízben...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.