Megszólalt Steve Bing gyermeke, így viseli apja elvesztését

halál öngyilkos Steve Bing öngyilkosság Damian Hurley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időkön megy most keresztül.

Steve Bing múlt héten veszítette életét, leugrott egy épület tetejéről. A Elizabeth Hurley egykori szerelme mindössze 55 éves volt, fiatalon távozott az élők sorából. A híres producer 18 éves fiát hagyta itt, aki most néhány szóban köszönötet mondott az utóbbi időben kapott kedvességekért.

"Szeretném megköszönni azt a végtelen kedvességet, amit sugároztatok felém az elmúlt napokban. Ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy túléljem az utóbbi idő megpróbáltatásait" - írja a fotója mellé a modell.

Vajna Timi házában lett öngyilkos a világhírű producer

Az 55 éves producer kiugrott 27. emeleti lakásából. A TMZ információi szerint Steve Bing nagy valószínűséggel depressziós volt a koronavírus okozta bezártság miatt, illetve egy éve veszítette el szerelmét, ám egyelőre nem tudni pontosan miért vetett véget életének. Vajna Timi élőben követte végig a tragédia helyszínelését, hiszen ugyan abban az épületben él ő is. Olvasd el erről a life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.