Kokaint vásároltatott asszisztensével Johnny Depp

Forrás: Getty Images/2016 Anadolu Agency/Anadolu Agency -
drog kokain Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Johnny Depp kokaint és ecstasy-t rendeltetett a személyi asszisztensével.

Az amerikai színész magánélete az elmúlt időszakban koránt sem felhőtlen. Johnny Depp és Amber Heard botrányos válása 2016-ben tört ki, azóta pedig alig telik el olyan hét, amikor ne röppenne fel valami új hír róluk. A fiatal színésznő állítása szerint, Depp súlyosan bántalmazta őt, ezért távoltartási végzést kért a válóper során. A csavar az egészben, hogy Johnny épp az ellenkezőjét állítja. A színész több alkalommal nyilatkozott már arról, hogy a volt felesége tárgyakat vágott hozzá. Nem sokan hittek Deppnek, azonban nemrég kiszivárgott egy felvétel, ahol egyértelművé válik, hogy Amber volt a bántalmazó. A The Sun most újabb lejárató kampányt indított az ártatlan színész ellen, hiszen köztudottan nem állnak jó kapcsolatot. Johhny pár éve beperelte a lapot miután azok "asszonyverőnek' hívták.

Johnny és Amber. Forrás: UK Press via Getty Images/John Phillips

Most azzal álltak elő, hogy Depp drogot vásároltatott az asszisztensével, ám a színész ügyvédje szerint erre semmi kézzel fogható bizonyíték nincs. Mindenki szabad dönthet vajon elhiszi-e az újabb rosszindulatú pletykát!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.