Idén ünnepelte volna 72. születésnapját Cserháti Zsuzsa: "Attól félt, hogy halála után elfelejtik őt" - Videó

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
halál gyász Cserháti Zsuzsa ünnep születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig egy hete ünnepelte volna 72. születésnapját  a tragikus hirtelenséggel elhunyt Cserháti Zsuzsa. 

Az énekesnő egy lemez kiadására készült halála előtt. Fiának a mai napig hiányzik édesanyja, aki annak idején nehezen tudta feldolgozni azt, hogy ismert lett. Keresztes Ildikó azt érzi, Cserháti Zsuzsa még mindig mellette van, mint ahogy fogadott lánya, Fehér Adrienn is.

"Sokszor gondolok arra, hogy milyen jó lenne, ha itt lennének. Én azt gondolom, hogy ők örülnének, ha látnák ezt a családot, és jól éreznék magukat ebben... Igazából ezért hiányzik."

- mondta szüleiről az énekesnő fia, Krisztián.

Cserháti egyszerre volt magabiztos, és önbizalomhiányos, és félt attól, hogy halála után elfelejtik őt.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Keresztes Ildikó így emlékezett vissza Zsuzsára:

"Vettem egy nagy levegőt, és azt mondtam, sziasztok. Nem köszönt vissza, és nagyon rosszul érintett ez a dolog. Aztán én elmentem, csináltam a dolgomat, és amikor a felvétel után visszamentem leszedni a sminkemet, akkor azt mondták, hogy azt üzeni neked a Cserháti Zsuzsa, hogy csókoltatja a torkodat, mert olyan tehetséges vagy.

Számomra az ő halála egy nagy tanulság volt, nekem azt hagyta hagyatékul, hogy te ne csináld így. Szerintem a lelke adta fel, és ezért feladta a teste is."

- fogalmazott Ildikó, aki úgy érzi, Zsuzsa a mai napig mellette van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.