Vilmos és Katalin előre figyelmeztették Harryt: arra kérték, ne siesse el a házasságot

Meghan Markle Katalin hercegné Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A történet részletei a Royals at War című könyben olvashatók.

Harry herceg és Meghan 2016 nyarán ismerkedtek össze, egy évvel később már ott csillogott a jegygyűrű meghan ujján, 2018 májusában pedig örök hűséget fogadtak egymásnak. A királyi családban sokan ellenezték a házasságot, legalábbis a június 30-án megjelent Royals at War című könyvben ez olvasható - írja a The Sun.

Katalin volt az, aki a legjobban ellenezte a korai házasságot, véleményét pedig azzal magyarázta, hogy szerinte Meghan teljesen más világból jött,

és időt kellene hagyni neki, hogy beintegrálódjon a királyi családba.

A könyv bennfentes újságírók vallomásai alapján íródott. Többek között az is olvasható benne, hogy Harryt vonzotta a Sussexi hercegnő bizalma, elkötelezettsége, hajlandósága és ambíciója, illetve a herceg sokak szerint egy olyan nőt keresett, aki helyettesítheti életében fiatalon elhunyt édesanyját, Dianat.

Forrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.