Katalin hercegné ezért nem örült, hogy Harry összejött Meghannel

Forrás: AFP/Ben Curtis -
királyi család Meghan Markle Katalin hercegné Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nem rég megjelent botránykönyv szerint Katalin és Vilmos úgy gondolja, Harry herceg kissé elhamarkodta a kapcsolatát Meghannel. Szerintük a nő egy teljesen más világból jött, ezért ezt jobban át kellett volna gondolnia a hercegnek.

Harry herceg és Meghan 2016-ban egy vakrandin ismerkedett meg, és szinte rögtön egymásba szerettek. Eleinte titkolták kapcsolatukat, majd többszöri lebukás után, nyilvánosságra hozták, hogy egy párt alkotnak.
A legújabb könyv szerint, amely a királyi család titkait fedi fel Katalin óvatosságra intette akkoriban Harryt. A hercegné szerint ugyanis az amerikai színésznő egy teljesen más világban élt, más kultúrában nevelkedett, és úgy vélte, nem lesz könnyű neki alkalmazkodni a családhoz. Szerinte Harry elhamarkodta a dolgokat, és nem hagyott elég időt Meghannek a beilleszkedésre.

Katalin hercegné szerint Harry elhamarkodta kapcsolatát Meghannel. Forrás: AFP/Ben Curtis

A könyv szerzői, Dylan Howard és Andy Tillett azt mondják, Harrynek rosszul esett, hogy Katalin így gondolkodik. Ráadásul Vilmos is leült vele beszélgetni, és hasonló véleményen volt: nem biztos, hogy jól döntött Harry, kérte, ne kapkodják el az esküvőt – írta a Daily Mail.
A herceg azonban fülig szerelmes volt Meghanbe, és senkire sem hallgatott. Most viszont úgy tűnik, a hercegi párnak mégis igaza volt, hiszen Meghan nem tudott beilleszkedni, ezért is költöztek Amerikába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.