Meghan Markle és Harry herceg házassága jelenleg biztosabb, mint eddig valaha. Ám egy ismert asztrológus szerint közbeléphetnek zavaró tényezők.

Sokak nem hittek abban, hogy Harry herceg és Meghan végül idáig eljutnak. Az amerikai színésznőt eleinte ugyanolyan futókalandnak tartották a herceg életében, mint a legtöbb barátnőjét. Az idő azonban mégis a párt igazolta, hiszen először házasság,  gyerek, és idén még a Megxitet is véghez vitték, amire  valljuk be senki sem számított, de Erzsébet királynő meg végképp. 

Számunkra nem is kérdés, a fiatal ex-hercegi pár erős egységet alkot, ám vajon meddig tarthat mindez?

Forrás: WireImage/2019 Pool/Samir Hussein/Toby Melville

Amy Tripp, közismert asztrológus elmélyedt a páros horoszkópjában, szerinte könnyedén felismerhető, hogy hogyan alakul a szerelmesek kapcsolata. Meghan horoszkópja Oroszlán, Harry-é pedig Szűz, ez a két csillagjegy pedig rendkívül kedvező a párkapcsolat területén. Amynek már két évvel ezelőtt kiderült, hogy kettejük között kivételes a vonzalom, és mind a ketten igen nagy változásokat hoznak majd egymás életébe. Veszélyt jelenthet azonban kapcsolatukra a média, a munkájuk, valamint idővel egyikük nagyobb szabadságra és függetlenségre fog vágyni - írja a TimesNow.