Tóth Gabi kiakadt - ez a véleménye az influencerkedésről

Tóth Gabi vélemény influencer kiakadás influencerkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi nem érti, mi történik mostanában a közösségi médiában. Az énekesnő egy Instagram-sztoriban mondta el a véleményét a produktum nélküli influencerekről.

Tóth Gabi nehezen tudja feldolgozni, hogy olyan emberek influenszerkednek, akik semmit nem tettek le az asztalra. Az énekesnő akkor akadt ki a legjobban, amikor megtudta, hogy az influencerkedést oktatják is, és egy képzés keretein belül a szakemberek megtanítják az embert, mikért lehet valakiből sikeres reklámarc.

„Produktum! Tudod, az azt jelenti, hogy valamit letettél az asztalra, valamihez értesz: sportolsz, zenélsz, énekelsz, festesz, írsz, színészkedsz. Tehát sikereket értél el, és így reklámozhatsz termékeket, mert volt már valami előélet ami indokolja, hogy felkérjenek erre. Abban, hogy van egy szép Insta-oldalad, abban hol a produktum"

– háborgott Tóth Gabi.

Instagram, Tóth Gabi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.