Tíz év után kérte meg kedvese kezét Kefir, a pár szerelmi élete nem volt éppen zökkenőmentes, még a családjuk is azt javasolta nekik, hogy szakítsanak. Most viszont rendezték kapcsolatukat, és az esküvőjüket tervezgetik.

A V-Tech egykori frontembere tíz évvel ezelőtt randizott először Mariannal. Rögös út vezetett a boldogsághoz, ugyanis először mindkettőjüknek volt párja. Amikor végül összejöhettek, viták és balhék követték egymást, sokszor elköltöztek egymástól, majd kibékültek. A szülők is azt javasolták, hogy szakítsanak, mert mindenki tönkre megy ebben a kapcsolatban.

A viharos időszakot követően a pár mostanra rendezte kapcsolatát. Ám Mariann betegsége beárnyékolta boldogságukat, a fiatal nő ugyanis részleges agyi trombózist kapott év elején. Párja ápolta őt, befeküdt mellé a kórházba is, és együtt végigcsinálták a nehéz időszakot.

Most viszont már az esküvőjükre készülnek.

„Egy gyönyörű luxusautóval fogunk megérkezni. Egy nagyon kedves barátunk ajánlotta fel. A helyszín és a dátum? Nos, annyit elárulhatunk, hogy augusztus vége felé" – mesélték a Tények Plusznak.
A pár elmondta, amint kimondják a boldogító igent, már jöhet is baba.