Kefir és Mariann az esküvő után egyből szeretnének babát

esküvő Kefir baba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz év után kérte meg kedvese kezét Kefir, a pár szerelmi élete nem volt éppen zökkenőmentes, még a családjuk is azt javasolta nekik, hogy szakítsanak. Most viszont rendezték kapcsolatukat, és az esküvőjüket tervezgetik.

A V-Tech egykori frontembere tíz évvel ezelőtt randizott először Mariannal. Rögös út vezetett a boldogsághoz, ugyanis először mindkettőjüknek volt párja. Amikor végül összejöhettek, viták és balhék követték egymást, sokszor elköltöztek egymástól, majd kibékültek. A szülők is azt javasolták, hogy szakítsanak, mert mindenki tönkre megy ebben a kapcsolatban.

A viharos időszakot követően a pár mostanra rendezte kapcsolatát. Ám Mariann betegsége beárnyékolta boldogságukat, a fiatal nő ugyanis részleges agyi trombózist kapott év elején. Párja ápolta őt, befeküdt mellé a kórházba is, és együtt végigcsinálták a nehéz időszakot.

Most viszont már az esküvőjükre készülnek.

„Egy gyönyörű luxusautóval fogunk megérkezni. Egy nagyon kedves barátunk ajánlotta fel. A helyszín és a dátum? Nos, annyit elárulhatunk, hogy augusztus vége felé" – mesélték a Tények Plusznak.
A pár elmondta, amint kimondják a boldogító igent, már jöhet is baba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.