Johnny Depp szerint Amber Heard a megismerkedésük óta szerepet játszott

Forrás: UK Press via Getty Images/John Phillips -
válás Johnny Deep Amber Heard tárgyalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb bírósági tárgyalásra került sor Johnny Depp és Amber Heard ügyében. A színész kitart amellett, hogy nem ő volt erőszakos, épp ellenkezőleg, volt felesége bántalmazta őt fizikálisan többször is, ráadásul amitóa megismerkedtek, manipulálta őt.

Johnny Depp és Amber Heard még 2016-ban vált el, ám azóta is tőlük hangos a média. Elképesztő sztorik láttak napvilágot, először Amber Heard állította, hogy exférje erőszakos volt vele, majd fordult a kocka, Johnny gyanúsította meg a nőt, hogy bántotta, erről egy hangfelvétel is nyilvánosságra került.

Johnny Depp meglepő dolgokat állított exfeleségéről. Forrás: UK Press via Getty Images/John Phillips


A színész most azt állítja, Amber a kezdetektől manipulálta őt, egy nárcisztikus személyiség, aki rávette hogy elvegye feleségül, és így az ő hátán kapaszkodjon fel. Szerinte csak eljátszotta, hogy közös az érdeklődési körük, az értékrendjük, minden hazugság volt – írta a Daily Mail.
A bírósági tárgyaláson elmondta, sosem bántotta a nőt, exfelesége viszont ezt megtette vele, többször megütötte, vagy éppen vodkás üveget dobott felé.
Több tanú is megerősítette, hogy Depp sosem emelt kezet Amberre, ellenben a nő valóban bántalmazta őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.