A Dunakanyarban házasodik össze Rékasi Károly és Pikali Gerda

Fotó: Tuba Zoltán/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu -
Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károly és Pikali Gerda végre elárulták, hol fogják kimondani a boldogító igent. 

Ahogy azt korábban megírtuk, negyven éves születésnapján kérte meg Gerda kezét a híres színművész, mostmár két éve. A páros rengeteg hullámvölgyet küzdött le együtt, amelyek csak még jobban megerősítették a szerelmüket.

Nemrég kiderült, hogy a mesés Dunakanyarban fogják tartani az esküvőjüket, ugyanis mindketten szerelmesek a környékbe. A színész nagyon szeretetteljesen nyilatkozott a kapcsolatukról a Story Magazinnak:

Fotó: Tuba Zoltán/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu

"A lényeg, hogy én nagyon szeretem Gerdát, Gerda nagyon szeret engem. És mind a ketten rendkívüli módon odafigyelünk egymásra, a másikra. Egy ilyen kapcsolatban ez azt jelenti, hogy érdekel a másik hogyléte, mibenléte, hogy mit csinál, hogy mi köti le a gondolatait, hogy én miképpen tudok segíteni neki abban, hogy minél messzebbre, minél előrébb jusson. És ha nagy ritkán adódik pár napunk, amikor nem köt le minket a munka, fontos, hogy ezt az időt értékesen töltsük el" - mondta Károly.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.