Instagram-háború: Kiosztotta követőit a feldúlt Hódi Pamela

Hódi Pamela rajongótábor magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keményen beszóltak Hódi Pamelának, reagált a vádakra.

Pamela Instagram-oldalán kisebb kommentháború vette kezdetét, ugyanis a rajongói nem bírják elfogadni, hogy az influencer mostanában semmilyen információt nem oszt meg a magánéletéről. Az egyik szemfüles követő megjegyezte, hogy ha Bence látható az Instagram-sztoriban, akkor Pamela egyáltalán nem őszinte velük, már ami a párkapcsolatát illeti.

„A tegnapi Insta-sztoridban látszott Bence a kislányod mellett. Valaki meg is említette kommentben, de letörölted egyből az Insta-sztorival együtt! Tehát itt egy több százezres követőtábor, akik tulajdonképpen a megélhetésed biztosítják, de hazudsz ezeknek az embereknek!" - írta egy felháborodott követő, amelyre az influencer habozás nélkül válaszolt.

„Én élem az életem a saját elveim és belátásom szerint, ami teljesen más egy médiaszereplő életében, mint egy civilnek. Szerinted nekem kötelességem beszámolni a magánéletem minden egyes másodpercéről? Nem, nem kötelességem!" - fogalmazatott feldúltan Pamela.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.