asztrológia heti ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész héten fogyóban lesz a Hold, s bár érezhetően csökken az energiánk, fogy a lendületünk, mégsem okoz ez a helyzet galibát. Nagy dolgokba kevésbé ajánlatos belevágni – inkább a függő ügyeket érdemes rendezni. A jövő hét hétfői Újhold által majd feltöltődünk, addig merjünk pihenni, kikapcsolódni és nemet mondani olyasmire, ami nem szolgálja az érdekünket. Megeshet, hogy alkalmanként nem a legjobb dolgokra használjuk az időnket, ugyanakkor sok tennivalónak a végére járunk. Csak fontos és nem halasztható esetben ajánlott a szerződéskötés, megrendelések leadása, hosszú távú tervek készítése.

2020. július 13., hétfő a ♉ban (Fogyó hold, Bika)

Igyekezz békében lenni önmagaddal és környezeteddel. Figyelj minden hozzád eljutó információra és a különböző jelekre. Kerüld messzire a vitát, a konfrontáció lehetőségét. Fontos feladat a csend megtartása!

2020. július 14., kedd a ♉ban (Fogyó hold, Bika)

Bonyolult és leterhelő nap. Ne siess, ne kapkodj! Figyelj a friss információkra! Pont azt fogod látni ezen a napon, ami valós. Nem többet és nem kevesebbet láthatsz, mint magát a színtiszta valóságot.

2020. július 15., szerda a ♉ban (Fogyó hold, Bika)

Töltsön fel örömmel az, ami megadatik ezen a napon, akkor is, ha eleinte nem tűnik jónak, szépnek, hibátlannak. Fogadd el, hogy nem megy minden úgy, mint a karikacsapás... Néhol döcög, picit akadozik...

2020. július 16., csütörtök az ♊ben (Fogyó hold, Ikrek)

Ami ezen a Holdnapon zajlik, az alapvetően meghatározza a következő Holdhónap lehetőségeit, az eseményeket, találkozásokat, sikereket és kudarcot. Sok fontos dolgot kell megoldani, elrendezni.

2020. július 17., péntek az ♊ben (Fogyó hold, Ikrek)

Nagyon fontos az összeszedettség és a figyelem, csak így lehetsz hatékony és eredményes. Viszont ezeket ne azon az áron érd el, hogy másokon áttaposol, netán vitát robbantasz ki. Törekedj a békére.

2020. július 18., szombat a ♋ban ben (Fogyó hold, Rák)

Minden körülmény adott ahhoz, hogy végre belásd, hol hibáztál. Olyasmiről is le lehet rántani a leplet, amiről eddig nem sikerült. Mivel ez egy szókimondó nap, fontold meg, mit mondasz és kinek.

2020. július 19., vasárnap a ♋ban (Fogyó hold, Rák)

Csendesedj el, a kapkodás komoly problémákat idézhet elő. Az elhamarkodott döntéseket kerüld el – főleg akkor, ha azok anyagiakkal és ingatlannal függenek össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.