Egész héten fogyóban lesz a Hold, s bár érezhetően csökken az energiánk, fogy a lendületünk, mégsem okoz ez a helyzet galibát. Nagy dolgokba kevésbé ajánlatos belevágni – inkább a függő ügyeket érdemes rendezni. A jövő hét hétfői Újhold által majd feltöltődünk, addig merjünk pihenni, kikapcsolódni és nemet mondani olyasmire, ami nem szolgálja az érdekünket. Megeshet, hogy alkalmanként nem a legjobb dolgokra használjuk az időnket, ugyanakkor sok tennivalónak a végére járunk. Csak fontos és nem halasztható esetben ajánlott a szerződéskötés, megrendelések leadása, hosszú távú tervek készítése.

2020. július 13., hétfő a ♉ban (Fogyó hold, Bika)Igyekezz békében lenni önmagaddal és környezeteddel. Figyelj minden hozzád eljutó információra és a különböző jelekre. Kerüld messzire a vitát, a konfrontáció lehetőségét. Fontos feladat a csend megtartása!
2020. július 14., kedd a ♉ban (Fogyó hold, Bika)Bonyolult és leterhelő nap. Ne siess, ne kapkodj! Figyelj a friss információkra! Pont azt fogod látni ezen a napon, ami valós. Nem többet és nem kevesebbet láthatsz, mint magát a színtiszta valóságot.
2020. július 15., szerda a ♉ban (Fogyó hold, Bika)Töltsön fel örömmel az, ami megadatik ezen a napon, akkor is, ha eleinte nem tűnik jónak, szépnek, hibátlannak. Fogadd el, hogy nem megy minden úgy, mint a karikacsapás... Néhol döcög, picit akadozik...
2020. július 16., csütörtök az ♊ben (Fogyó hold, Ikrek)Ami ezen a Holdnapon zajlik, az alapvetően meghatározza a következő Holdhónap lehetőségeit, az eseményeket, találkozásokat, sikereket és kudarcot. Sok fontos dolgot kell megoldani, elrendezni.
2020. július 17., péntek az ♊ben (Fogyó hold, Ikrek)Nagyon fontos az összeszedettség és a figyelem, csak így lehetsz hatékony és eredményes. Viszont ezeket ne azon az áron érd el, hogy másokon áttaposol, netán vitát robbantasz ki. Törekedj a békére.
2020. július 18., szombat a ♋ban ben (Fogyó hold, Rák)Minden körülmény adott ahhoz, hogy végre belásd, hol hibáztál. Olyasmiről is le lehet rántani a leplet, amiről eddig nem sikerült. Mivel ez egy szókimondó nap, fontold meg, mit mondasz és kinek.
2020. július 19., vasárnap a ♋ban (Fogyó hold, Rák)Csendesedj el, a kapkodás komoly problémákat idézhet elő. Az elhamarkodott döntéseket kerüld el – főleg akkor, ha azok anyagiakkal és ingatlannal függenek össze.